ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (εξαιρούνται οι δημόσιες αργίες).

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο & Κυριακή επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες παραδίδονται από την εταιρεία courier SPEEDEX εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Στην περιοχή της Αττικής ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 ημέρες ενώ για νησιά ή δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επιμηκύνεται.

Αφού ολοκληρωθεί και αποσταλεί η παραγγελία σας, θα λάβετε τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή μέσω της ιστοσελίδας Speedex www.speedex.gr

Για διεθνείς αποστολές, η παράδοση και οι χρεώσεις ισχύουν ως εξής:

Ευρώπη: Παράδοση εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Κόστος αποστολής 25 ευρώ.

Ηνωμένο Βασίλειο: Παράδοση εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Χρέωση αποστολής 80 ευρώ.

Υπόλοιπος κόσμος: Παράδοση εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Χρέωση αποστολής 80 ευρώ.

Δωρεάν αποστολή για χώρες Ε.Ε. άνω των 300 ευρώ.

Δωρεάν αποστολή για χώρες στον υπόλοιπο κόσμο άνω των 500 ευρώ.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΕ

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται στην ΕΕ παραδίδονται μέσω DHL εντός 2-5 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο για δυσπρόσιτες περιοχές.

Εάν βρίσκεστε στην ΕΕ και επιλέξετε να σταλεί η παραγγελία σας εντός ΕΕ, οι τιμές θα εμφανίζονται με ΦΠΑ (όπου ισχύει) με την τρέχουσα τιμή. Λάβετε υπόψη ότι οι παραδόσεις εκτός ΕΕ υπόκεινται σε φόρους και δασμούς στα τελωνεία, όπως μπορεί να ισχύουν στην εκάστοτε χώρα.

Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή μέσω του ιστότοπου της DHL ή της UPS www.dhl.com, www.ups.com.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Εάν η χώρα αποστολής είναι το Ηνωμένο Βασίλειο η La Vaca Loca χρεώνει ένα πάγιο ποσό μεταφορικών της τάξεως των 80,00€ που αφορούν εκτελωνισμό και μεταφορικά για παραγγελίες κάτω των 300,00€. Για παραγγελίες άνω των 300,00€ εκτελωνισμός και μεταφορικά καλύπτονται από την La Vaca Loca.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδίδονται μέσω DHL εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο για δυσπρόσιτες περιοχές.

Καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω τελωνειακών διαδικασιών.

Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον αριθμό παρακολούθησης με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την αποστολή μέσω του ιστότοπου της DHL ή της UPS www.dhl.com, www.ups.com.

*Ο παραλήπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το κόστος εκτελωνισμού και εισαγωγής που μπορεί να προκύψει στη χώρα του.

**Σε περίπτωση μη παραλαβής τα μεταφορικά έξοδα και ό,τι τυχόν χρεώσεις προκύψουν από δασμούς και φόρους τα χρεώνεται ο πελάτης.

***Σε όλες τις περιπτώσεις, η La Vaca Loca δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για καθυστερήσεις παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας.

ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Εάν η χώρα αποστολής είναι εκτός της ΕΕ η La Vaca Loca χρεώνει ένα πάγιο ποσό μεταφορικών της τάξεως των 80,00€ που αφορούν εκτελωνισμό και μεταφορικά για παραγγελίες κάτω των 500,00€. Για παραγγελίες άνω των 500,00€ εκτελωνισμός και μεταφορικά καλύπτονται από την La Vaca Loca.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες εκτός ΕΕ παραδίδονται μέσω DHL εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο για δυσπρόσιτες περιοχές.

Καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω τελωνειακών διαδικασιών.

Αφού ολοκληρωθεί η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε τον αριθμό παρακολούθησης με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε την αποστολή μέσω του ιστότοπου της DHL ή της UPS www.dhl.com, www.ups.com.

*Ο παραλήπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το κόστος εκτελωνισμού και εισαγωγής που μπορεί να προκύψει στη χώρα του.

**Σε περίπτωση μη παραλαβής τα μεταφορικά έξοδα και ό,τι τυχόν χρεώσεις προκύψουν από δασμούς και φόρους τα χρεώνεται ο πελάτης.

***Σε όλες τις περιπτώσεις, η La Vaca Loca δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για καθυστερήσεις παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε επιστροφή προϊόντος για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο sales@lavacaloca.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 210 7714176 (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00)

Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος και εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Πρέπει να έχετε λάβει έγκριση για την επιστροφή μέσω e-mail μετά την αρχική επικοινωνία.
  • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε αρχική, αμεταχείριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε.
  • Η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.

 

Επιστροφές που δεν έχουν εγκριθεί από τη La Vaca Loca δεν θα γίνονται δεκτές και ενδέχεται να επιστραφούν στον αρχικό αποστολέα σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος από το e-shop της La Vaca Loca. Ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία, και μετά την αποδοχή της επιστροφής σας θα ακολουθήσει η αντικατάσταση και η αποστολή του νέου προϊόντος.

Η πρώτη αλλαγή εντός Ελλάδας είναι δωρεάν αποκλειστικά μέσω της εταιρείας SPEEDEX.

Για επιστροφές προϊόντων από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιωθούν μόλις τα επιστρεφόμενα προϊόντα υποβληθούν σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο και γίνουν δεκτά. Οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να καταβληθούν μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή παραγγελίας. Θα σας ζητηθεί να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής επιστροφής χρημάτων. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα ή την εταιρεία πιστωτικής κάρτας.

  • Δεν επιστρέφονται τα έξοδα παράδοσης και τυχόν τελωνειακά και φορολογικά έξοδα.
  • Για πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης στείλτε μας email στο sales@lavacaloca.gr στο οποίο αναφέρετε το πλήρες όνομά σας, τα στοιχεία της τράπεζάς σας και τον αριθμό IBAN σας.

Η επιστροφή χρημάτων διαρκεί συνήθως 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή και την έγκριση της επιστροφής σας.

  • Για πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω της ίδιας κάρτας.
  • Για πληρωμή μέσω Paypal, η επιστροφή γίνεται μέσω του ίδιου λογαριασμού.

*Τα έξοδα αποστολής για αποστολές στο εξωτερικό δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ανταλλάξετε κάποιο προϊόν ή/και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, το ποσό της αγοράς σας πιστώνεται στο όνομά σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη αγορά σας.

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο πελάτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την ασφαλή επιστροφή των προϊόντων, καθώς και για τα έξοδα αποστολής του δέματος.

Η πρώτη επιστροφή εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.

Για επιστροφές προϊόντων από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενδέχεται να υπάρχουν έξοδα εκτελωνισμού και επανεισαγωγής που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελλαττωματικού προϊόντος ή λανθασμένης αποστολής, τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την εταιρεία.

Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα εκτελωνισμού και επανεισαγωγής που μπορεί να προκύψουν από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης καλύπτονται από την εταιρεία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

LA VACA LOCA

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ 12, 16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 0030 210 7714176

La Vaca Loca

Εξυπηρέτηση Πελατών