Η Παρασκευή Σπυροπούλου και η Ρόζα Τσέλιου αποτελούν τον πυρήνα δημιουργίας πίσω από την εταιρεία La Vaca Loca, η οποία πήρε μορφή το 2007 ως φυσική συνέχεια της εκτεταμένης και συνεχούς εμπειρίας και των δύο στον χώρο της μόδας από το 1990. Η La Vaca Loca εκφράζει μια ανατρεπτική προσέγγιση στον χώρο της ένδυσης, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την ελληνική αισθητική και τη μεσογειακή εκφραστικότητα με επιρροές από την Άπω Ανατολή.

Στις συλλογές κάθε σεζόν, κυριαρχούν πρώτες ύλες όπως το βαμβάκι, η βισκόζη, το μαλλί και το μετάξι, δημιουργώντας έναν φυσικό και αυθεντικό χαρακτήρα σε κάθε ρούχο. Η επιλογή ανακυκλωμένων συνθετικών υφασμάτων αλλά και υφασμάτων νέας τεχνολογίας εξυπηρετεί στο να δημιουργούνται γεωμετρικές φόρμες στα ρούχα που είναι σχεδιασμένα για να ντύσουν υπερβατικά κάθε πελάτη.

Το brand La Vaca Loca ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή ποιότητα της ραφής και τις σύγχρονες τεχνοτροπίες στην επεξεργασία των υφασμάτων. Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει τις αρχές του "slow fashion," προωθώντας βιώσιμες δημιουργίες υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα ενσωματώνει τη φιλοσοφία και τις αξίες της σε κάθε προϊόν που δημιουργεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα στοιχεία που διακρίνουν τη La Vaca Loca γεννιούνται και υλοποιούνται κάτω από το φως του Αττικού ουρανού, συνδυάζοντας την μινιμαλιστική αισθητική της Άπω Ανατολής με τη γήινη εκφραστικότητα της Μεσογείου. «Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε στην Ελλάδα, αλλά απευθυνόμαστε στην παγκόσμια αγορά, διατηρώντας την αυθεντικότητα και τον υψηλό ποιοτικό χαρακτήρα των δημιουργιών μας».